fn.no / Aktuelt / Nyheter / Nyhetsarkiv / FN-sambandet / Vil du være med i FN-s...
Ungdomspanelet 2013 takker for seg.
Ungdomspanelet 2013 takker for seg. Nå søker vi nye deltagere! Foto: FN-sambandet / Terje Karlsen.

Vil du være med i FN-sambandets ungdomspanel?

Er du mellom 15 og 20 år? Kunne du tenke deg å blogge? Ønsker du å forandre verden? Da kan du søke om å bli medlem av FN-sambandets ungdomspanel.

Er du opptatt av urettferdighet, rasisme, miljø og fattigdom? Er du interessert i FN – eller ønsker å lære mer om FN, menneskerettigheter, likestilling, klima og ulikhet?

Vi søker nå seks nye medlemmer av FN-sambandets ungdomspanel for året 2014.

FN-sambandet

sprer informasjon om FN og internasjonale spørsmål. Målet er å øke kunnskapen og skape debatt om FN i Norge. Målgruppene er først og fremst skoleverket, barn og unge, men også allmenheten gjennom nett og mediene.

Ungdomspanelets oppgave er å skrive blogginnlegg og å skape debatt blant ungdom.

Vi ønsker oss folk som er interessert i FNs hovedområder fred, menneskerettigheter og uvikling, men du trenger ikke å ha mye kunnskap om dette fra før.

Vi har også et ungdomspanel fra Sør med fem medlemmer fra Tanzania. Det er et ønske at ungdom fra Nord og Sør skal kommentere hverandres innlegg.

Vår avtale med Aftenposten gjør at noen av blogginnleggene blir lest over hele landet.

Vi planlegger en opplæringsdag i januar 2014 ved vårt kontor i Oslo - med foredrag om FN, introduksjon om FN-sambandet og workshop om blogging. Reisekostnader dekkes til denne introdagen.

Søknaden

Hvis du er interessert, skriv en kortfattet søknad der du forteller litt om deg selv og om hvorfor du kunne tenke deg å være medlem av Ungdomspanelet. Vi ønsker at ungdom fra hele landet søker!

Søknaden sendes til fn-sambandet@fn.no innen 10. desember. Merk søknaden tydelig "Søknad Ungdomspanelet 2014".

For mer informasjon: www.fn.no og ungdomspanelet.fn.no. Eller kontakt Terje Karlsen på telefon 22 86 84 11 eller epost terje.karlsen@fn.no.