Hopp til innhold
fn.no / Aktuelt / Ungdomspanelet

Ungdomspanelet

FN-sambandets ungdomspanel 2017 består av ti bloggere mellom 15 og 19 år. De blogger om ting de har på hjertet som stort sett har noe med FN eller internasjonale forhold å gjøre.

Les bloggen og bli med i debatten!

Vil du være med i Ungdomspanelet?

Hver høst annonserer vi etter et nytt panel. Ta kontakt på fn-sambandet@fn.no - eller følg med på www.FN.no.

Ungdomspanelet 2017

Dette er Ungdomspanelet 2017! Foto: FN-sambandet

Hvem er vi?

Zuhayr Abdi (17) fra Senja. Går på Elvebakken vgs i Oslo. Hun brenner for kvinners og minoriteters rettigheter, flyktninger, utdanning og miljøet.

Bani Singh (17)  fra Oslo. Går på Hersleb vgs. Hennes hjertesaker dreier seg om flyktnings-, og sikkerhetspolitikk, men også innviklede internasjonale konflikter.

Harald Seland Myhre (16) fra Jessheim. Går på Jessheim vgs, Han er opptatt av politikk og språk og skal fra høsten 2017 blogge fra Uruguay.

Daniel Uzzaman (18) fra Oslo. Går på Elvebakken vgs. Han brenner for likestilling, barns rettigheter og internasjonal fred.

Nariman Hame (17) fra Drammen. Går på Drammen vgs. Hun er opptatt av urettferdighet og skriver for å representere mennesker som blir diskriminert på bakgrunn av sin religion, rase, identitet eller seksuelle legning.

Kaisa Haugen (17) fra Hell utenfor Trondheim. Går på Bybroen vgs. Kaisa er norsk-amerikaner med stor interesse for samfunn og politikk.

Mariat Pashaeva (16) fra Lyngdal. Går på Lyngdal ungdomsskole.  Mariat er opptatt av  barn og kvinners rettigheter.

Stella Marie L. Nielssen (15) fra Kongsberg og Lillestrøm. Går på Kongesberg International School.  Film, menneskerettigheter og likestilling er tingen for henne.

Leon Bafondoko (19) fra Klæbu utenfor Trondheim. Går på Tiller vgs. Han skriver gjerne om barns rettigheter og krig og konflikt.

Julie Sætre (18)  fra Lindås utenfor Bergen. Går på Knarvik vgs. Julie er opptatt av utvikling,  særlig for barn og kvinner.

 

OG HER ER BLOGGEN: www.ung.fn.no