[[suggestion]]
IUBergen
IUBergen
 

Program

Hele programmet for Internasjonal Uke 2020  (issuu)

Programmet for Barnedagen ved Internasjonal Uke 2020 (issuu)

Følg InternasjonalukeiBergen på Facebook

Instagram: #iubergen  og @internasjonalukeibergen 

Internasjonal uke 2020 er fra 16. til 24. oktober.

FNs bærekraftsmål

Gjennom Internasjonal uke skal vi spre informasjon om FNs arbeid, spesielt bærekraftsmålene, som er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet, og stoppe klimaendringene.

FNs 17 bærekraftsmål og 169 delmål er vedtatt i FNs Generalforsamling, og skal nås innen 2030. Bærekraftsmålene er universelle og alle FNs medlemsland har forpliktet seg til å nå dem i hvert sitt land, og i fellesskap. De 17 målene reflekterer tre sammenvevde sider av bærekraftig utvikling: Klima, økonomi og sosiale forhold. Ved å delta på Internasjonal uke vil du lære mer om disse tingene.

Les mer om FNs bærekraftsmål 

Barnedagene

Internasjonal uke er gøy for både store og små – og derfor har vi hvert år hele tre dager med program for barna! Vi inviterer både skoleklasser og familier til forskjellige arrangementer under uken.

Følg med på vår Facebook-side: Internasjonal Uke i Bergen. Det kommer spennende informasjon fra FN-filuren og frosken Fredeline om alt det morsomme du kan bli med på.

Ungdomsdagene

Ungdomsdagene under Internasjonal uke har aktiviteter både for skoleklasser og også utenom skoletiden. For informasjon om aktiviteter for skoleklasser ta kontakt på iubergen@fn.no. Vi pleier å tilby både urettferdig fotballcup og FN-rollespil/diplomat for en dag/model UN.

Folkefesten

Folkefesten er en storslagen feiring midt i Bergen sentrum som feirer FN, bærekraftsmålene og det internasjonale mangfoldet i Bergen. Arrangementet markerer avslutningen på Internasjonal uke og finner sted på Torgallmenningen.

På scenen kan vi hvert år by på internasjonal dans og musikk, secondhand moteshow og den fantastiske folkedraktoppvisningen. I tillegg til sceneshowet vil det være egne barne- og ungdomstelt, og en rekke lokale organisasjoner står på stand for å informere om sitt arbeid.

Meld inn arrangement til uken 

Dersom du eller din organisasjon ønsker å delta med arrangement i vårt program til 2020, send en mail til iubergen@fn.no

Kontaktinformasjon:

  • Postadresse: Internasjonal Uke v/ FN-sambandet Vest,
  • Postboks 316 Sentrum , 5804 Bergen
  • E-post: iubergen@fn.no
  • Besøksadresse: Nordahl Brunsgt 7, 5014 Bergen
  • Åpningstider: 09.00-15.00

Dersom du har spørsmål om internasjonal uke ta kontakt:

Arne Øi

Arne Øi

Seniorrådgiver (Vestland) 55 54 84 91 / 970 03 087

Nadia Camilla Faaberg

Prosjektleder, Internasjonal uke i Bergen 91 11 95 23

Abonner på nyhetsbrev: