[[suggestion]]
FN lanserer kampanjen «Handlingens tiår»

Om bare 10 år skal verden ha nådd FNs bærekraftsmål. Kampanjen «Handlingens tiår» skal mobilisere myndigheter, sivilsamfunn, næringsliv og befolkningen for øvrig. Det handler om at vi alle i årene frem mot 2030 skal iverksette de tiltakene som trengs for at vi skal nå bærekraftsmålene.

«Handlingens tiår»-kampanjen skal følges opp med et nytt årlig arrangement om bærekraftsmålene under høynivåuka for FNs generalforsamling i New York i september.

-Vi har bare ti år igjen til å nå FNs bærekraftsmål. Nå haster det mer enn noensinne. I handlingens tiår må regjeringer, næringsliv, sivilsamfunn og mennesker over hele verden stå sammen for å nå bærekraftsålene i fellesskap, sier Anne Cathrine da Silva, generalsekretæren i FN-sambandet.

Bli med i kampanjen!

FN-sambandet støtter kampanjen «Handlingens tiår», og ønsker at så mange som mulig deltar aktivt. Bare ved å jobbe sammen kan vi nå de ambisiøse bærekraftsmålene innen 2030. For å få mer oppmerksomhet rundt kampanjen, del gjerne saken på sosiale medier, med emneknaggen #handlingenstiår.

Stikkord

  • bærekraftsmålene
  • handlingenstiår

Abonner på nyhetsbrev: