[[suggestion]]
FN-sambandet består

- Dette betyr at vi kan opprettholde tilbudet vårt til skoler over hele landet, sier assisterende generalsekretær i FN-sambandet, Rune Arctander.

Mens politikerne jobbet med statsbudsjettet signerte mer enn 2700 lærere og samarbeidspartnere et opprop til støtte for FN-sambandet.

- Vi takker for all støtte og er spesielt glade for at så mange lærere engasjerte seg for å beholde FN-sambandet. Vi fikk støtteerklæringer fra blant annet Utdanningsforbundet og UNIO. Skoleverket er vår viktigste målgruppe og vi gleder oss til å fortsette arbeidet med å utvikle skoletilbudet vårt om FN og internasjonale spørsmål, sier Arctander.

Ønsker flere FN-skoler

FN-sambandet har 650 medlemsskoler som får oppfølging fra våre distriktskontorer og tilbud som gjør undervisningen om FN og internasjonale forhold aktuell. Nå ønsker vi flere medlemsskoler slik at flere kan få nyte godt av vårt populære undervisningstilbud.

- I en tid der klimakrisen, flyktningsituasjonen, menneskerettighetsbrudd, krig og konflikt preger mediene og hverdagen her hjemme, er det viktigere enn noen gang at barn og unge får kunnskap om verden, sier Arctander.

FN-sambandet møter mer enn 80 000 elever ansikt til ansikt i løpet av skoleåret med foredrag, rollespill og andre undervisningstilbud. Nettstedene fn.no og globalis.no har årlig over 2 millioner besøk og etterspørselen har aldri vært større.

Abonner på nyhetsbrev: