[[suggestion]]
Internasjonal uke takker for i år

Internasjonal Uke hadde totalt 40 arrangementer i år, med vidstrakte temaer fra Syria konflikten til Brexit og Vest-Sahara. Medarrangørene til IU har vært lokale og internasjonale organisasjoner i Bergen med spennende og aktuelle tema som alle kan knyttes til FN og FNs bærekraftsmål både direkte og indirekte. Vi har hatt mer enn 8000 besøkende på våre arrangementer, og møtt opp mot 10 000 totalt. Tusen takk for at akkurat du tok deg tiden til å være en del av IU 2016!

Uken hadde ikke vært mulig uten våre partnere: Bergen Kommune, Hordaland Fylkeskommune, Ungdomshuset attenåtti, Vitalitetssenteret frivillighetssentral, Det Felles Innvandrerråd i Hordaland og Bergen Internasjonale Kulturssenter (m. Bergen Internasjonale Musikkfestival). De har bidratt med alt fra midler til arrangementer, innspill og støtte.

Da er det bare å glede seg til Internasjonal Uke 2017 sparker i gang. Som alltid faller IU rundt FN-dagen den 24. oktober, og neste år vil derfor Internasjonal Uke være rundt 20.-28 oktober. Vi gleder oss til å se deg der!
 
 I mellomtiden kan henvendelser og spørsmål om uken rettes til: iubergen@fn.no

Abonner på nyhetsbrev: