[[suggestion]]
Slik kan du hjelpe flyktningene

Desperate familier risikerer livet for å komme til Europa, for å gi sine barn en sjanse til å overleve. Langs Europas kyst mot Middelhavet står FNs flyktningorganisasjon (UNHCR) først i kø for å hjelpe.

UNHCR finnes langs flyktningveiene både i Syria og i Europa for å gi beskyttelse og nødhjelp.

HER KAN DU GI PENGER TIL UNHCR

Vil du gi klær? Eller ønsker du å bidra som frivillig i ditt lokalsamfunn? UNCHR har en nettside som gir deg svar på disse spørsmålene. 

Flere og flere mennesker sulter i Syria mens krigshandlingene bare fortsetter. Verdens matvareprogram (WFP) jobber hver dag med å gi mat til de nærmere seks millioner fordrevne i Syria og i nabolandene.

Men WFP har blitt tvunget til å kutte i matvarehjelpen til syriske flyktninger. WFP finansieres utelukkende av bidrag fra regjeringer, bedrifter og privatpersoner.

HER KAN DU GI PENGER TIL VERDENS MATVAREPROGRAM

Situasjonen er kritisk for de syriske flyktningbarna. UNICEF er på plass for å hjelpe, men behovet er stort og UNICEF trenger din hjelp.

I katastrofer er livreddende tiltak kritisk. UNICEF leverer rent vann, mat og telt, og setter også opp trygge soner hvor barna og deres familier kan bearbeide sine traumatiske opplevelser.

HER KAN DU GI PENGER TIL UNICEF

 

Abonner på nyhetsbrev: