[[suggestion]]
Ledig stilling Generalsekretær i FN-sambandet

FN-sambandet søker ny generalsekretær. For å løse vårt samfunnsoppdrag leter vi etter deg som kan lede organisasjonen vår slik at vi jobber best mulig for å nå målet vårt: En FN-ledet verdensorden.

Vi ser etter deg med samfunnsengasjement og organisasjonsforståelse som gjerne tar debatten om FNs rolle i en ustabil verden, og som brenner for å gjøre FN og FNs arbeid kjent for barn og unge, samt publikum for øvrig.

En veldrevet organisasjon med god økonomistyring og trygge medarbeidere ledes best av en generalsekretær med en moderne og motiverende lederstil. Du ser og forstår tendenser i internasjonal politikk, har god samfunnsforståelse, og evner å dele kunnskap på en overbevisende måte.

Litt om stillingen:

Generalsekretæren leder organisasjonens daglige arbeid.

Generalsekretæren har ansvar for at organisasjonen driftes etter gjeldende lover og regler og ivaretar god økonomistyring.

Generalsekretæren er FN-sambandets ansikt utad og representerer, informerer og debatterer for at FN-sambandet skal nå sine mål.

Vi tilbyr:

Arbeid i en veldrevet organisasjon med faglig sterke medarbeidere med stort engasjement

Arbeidssted i hyggelige lokaler i Oslo sentrum

Fleksibel og variert arbeidshverdag

Åremålsstilling (6år)

Medlemskap i Statens pensjonskasse

Lønn etter avtale

Spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Jette F. Christensen tlf. 958 52 870 eller Marius Malmer tlf. 900 96 824. Send søknad og CV snarest og senest innen 8. mars. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase. 

Du finner lenke til søknadsskjema her

Abonner på nyhetsbrev: